fbpx

We create things you love

The Team.

Over ons.

Wij helpen bedrijven groeien met op maat gemaakte marketing.

Annons bestaat uit een groep van 3 vrienden met verschillende talenten maar één zelfde missie: bedrijven de online zichtbaarheid en bekendheid helpen genereren die ze verdienen. Van klassieke brick-and-mortar bedrijven die reeds jaar en dag een vaste waarde op de markt zijn tot the new kids on the block. Met een gepersonaliseerde aanpak helpen we u in no-time aan online groei en meer klanten.

Alles wat we doen is gebaseerd op een diep begrip van de eindgebruiker en zijn motivatie. Door middel van uitgebreid onderzoek, ontdekken we inzichten die onze strategische en creatieve richting bepalen. Onze klanten spelen dan ook een cruciale rol in het proces om de juiste strategie uit te bouwen. Ons vermogen om ons snel aan te passen aan de nieuwste trends staat ons toe om continu bij te leren en het eindproduct te verbeteren.

Meet the team.

LEUK JE TE ONtmoeten.

Kaan Olgun

SEO / Digital marketing

0 (1) (1) (2) (1)

Okan Sultan

Video Production / Website developer

Schermafbeelding 2020-10-29 om 17 (2)

Remco Haes

customer success

Aandacht aan alle KMO's🔈
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontdek hoe jij jouw onderneming kan digitaliseren in 5 stappen. Kijk nadien net zoals Judith hierboven, hoe jouw onderneming in volle toeren lanceert.